foto

Robert Sampson

  • nar. 10.5.1933 (85 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Faded Memories
2007 Shadow People
1999 In the Name of Justice
1997 Annie's Garden
1995 Take Out the Beast (TV film)
1993 Vražedná terapie
1992 Netherworld
1991 False Arrest (TV film)
Zasažen tajemnou silou
1990 Temná strana měsíce
1989 Robot Jox - Zápas robotů
1988 Double Revenge
Jdi za světlem (TV film)
1986 Shattered If Your Kid's On Drugs (TV film)
1985 Re-Animator
1984 Jerk, Too, The (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Páter Thomas
1978 Grass Is Always Greener Over the Septic Tank, The (TV film)
1977 In the Glitter Palace (TV film)
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
Listopadový plán (TV film)
The Dark Side of Innocence (TV film)
1975 Mr. Ricco
Shell Game (TV film)
Sky's the Limit, The
1974 Thursday's Game (TV film)
1972 Wednesday Night Out (TV film)
1970 Lassie: Well of Love (TV film)
Zig Zag
1969 Fear No Evil (TV film)
1966 For Pete's Sake
1965 The Restless Ones
1964 Della
Ethan
1962 Hrdinův ostrov
The Broken Land
1961 A Fever in the Blood
Look in Any Window
Voyage to the Bottom of the Sea
1960 Strangers When We Meet
Young Jesse James
1956 The Peacemaker
1955 5 Against the House
Captain Fathom (TV film)
Edgar Allan Poe at West Point (TV film)
1954 The Bamboo Prison

TV seriály

1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1988 Lhostejní (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
West Coast Turnaround (S01E09)
Automan (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Příchuť zkázy (S01E23)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
The Mutant (S01E25)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Little Girl Lost (S03E26)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Meet Corliss Archer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace