foto

Carmen Aguirre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bella Ciao!
Santa's Boots (TV film)
2013 I Am Victor (TV film)
2010 Nebezpečná minulost (TV film)
2006 Home by Christmas (TV film)
Patnáctiletá
Vražda je tak snadná (TV film)
2003 Fenomén 2 (TV film)
Šílený rande
2002 Santa Claus 2
2001 Honička
Útěk z pekla (TV film)
2000 Nejlepší show
1999 Konvergence
1996 Narcissus

TV seriály

2016 Lovci duchů (TV seriál)
Love Hurts (S11E13)
2011 Endgame (TV seriál)
V (TV seriál)
Red Rain (S02E01)
2010 V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
2007 Tin Man (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lapák (S01E12)
Lepší zítřky (S01E09)
2002 Glory Days (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Super Dave's All Stars (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace