foto

Juan Gaspard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Den of Thieves
2017 Barry Seal: Nebeský gauner
Girls Trip
Heart, Baby
2016 Boj za svobodu
Jack Reacher: Nevracej se
Una Vida: A Fable of Music and the Mind
Vincent-N-Roxxy
2015 Focus
2014 Dermaphoria
Napospas osudu
Na vítězné vlně
22 Jump Street
99 Homes

TV seriály

2017 Claws (TV seriál)
Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Publish or Parish (E04)
Star (TV seriál)
Mama's Boy (E08)
Underground (TV seriál)
Soldier (S02E10)
2016 Kořeny (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Wrench (S01E06)
Quarry (TV seriál)
Člověku voda nechybí (S01E01)
Underground (TV seriál)
War Chest (S01E02)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Zamčený pokoj (S01E03)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
Ravenswood (TV seriál)

TV pořady

2016 Auťáky z New Orleans (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace