foto

Debra Hill

  • nar. 10.11.1950
    Haddonfield, New Jersey, USA
  • zem. 7.3.2005 (54 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Halloween - původní scénář
2007 Halloween - původní scénář
2005 Mlha
1996 Útěk z L.A.
1994 Intrikánka (TV film)
1981 Halloween 2
1980 Mlha
1978 Halloween

TV seriály

1994 Rebel Highway (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1990 Snílek (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace