foto

Kim Darby

  • nar. 8.7.1947 (71 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Evil Within
2007 Cold Ones
2004 You Are So Going to Hell!
2001 Divoké dítě
2000 NewsBreak
1999 Akta X: Samantha (video kompilace)
Last Best Sunday, The
1995 Halloween: Prokletí Michaela Myerse
1989 Deadly Embrace
1987 Školák vlkodlak 2
1985 Ambasáda (TV film)
First Steps (TV film)
Radši umřít
1983 Close Ties (TV film)
Summer Girl (TV film)
1982 Capture of Grizzly Adams, The (TV film)
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1979 Frajerka Annie a Pusinka (TV film)
1978 The One and Only
1974 The Story of Pretty Boy Floyd (TV film)
This Is the West That Was (TV film)
1973 Don't Be Afraid of the Dark (TV film)
1972 People, The (TV film)
1971 Grissomova banda
Red Sky at Morning
1970 Jahodová proklamace
Norwood
1969 Generation
Maršál
1968 Flesh and Blood (TV film)
1965 Bus Riley's Back in Town
The Restless Ones
1963 Bye Bye Birdie

TV seriály

2014 Prozíravost (TV seriál)
Prologue (S03E08)
2002 For the People (TV seriál)
2000 Království temnot (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Bytí a čas (S07E10)
1998 Becker (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
E/R (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
This Is the Life (TV seriál)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Miri (S01E11)
The Road West (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2006 Halloween: 25 Years of Terror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace