Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $48,478,006Tržby Celosvetovo $101,393,569║ Zbytočná prevarená fraška, čo nemá dohromady čo ponúknuť, už prvý diel bol dosť nezáživný a tu to ide z kopca ešte viac príbeh je absolútne prázdny bez pestrejšej myšlienky. /25%/ ()

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Příběh, jestli se tomu tak dá vůbec říkat, byl horší než u jedničky, ale takhle před spaním moc nemám ráda krváky, nedělá to dobře na žaludek. Kdežto po shlédnutí této komedie jsem ve stejném stavu, jako jsem byla před tím a mohu jít v klídku spát. A o dost hezčí chlap než v jedničce! Takže tak ty dvě a kousíček * to snese. ()

Reklama

Mauric 

všechny recenze uživatele

Horší než jednička,ale zas tak strašný to nebylo.Krásně jsem se u toho naobědval,u dojemných scén jsem koukal do pizzy(s ančovičkama Leo =o) ) a kdykoliv během filmu jsem si odskočil k paní ledničce a strýčkovi špajzovi(né,že bych byl nějakej jedlík,zeptejte se Vitasona :) ).Člověk vlastně o nic nepřijde když pár scén vynechá,ale celkově vzato mě tenhle film nenudil a divim se,že zastává místo v BOTTOM200.Žádnej trhák to neni,ale těch 40% si zaslouží. ()

ja.rebel 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu jsem toho moc nečekala a byla mi nabídnuta docela příjemná rodinná komedie. Od druhého jsem nečekala vůbec nic a proto můžu dát s čistým svědomím **. Jen nevím proč je v názvu "Ještě drsnější". Že by tentokrát hlavní roli nehrála Sandra Bullock, ale její policejní kolegyně a mně to uniklo? Agentka Hartová se v téměř celém filmu snaží být kultivovanou, upravenou a sexy mluvčí FBI. Takže drsnost ženského pohlaví, až na malé úlety, prezentuje pouze její ochranka. Romantika chybí úplně a vtipu tohle dílko taky příliš nepobralo. ** jsou až až....... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Miss Congeniality (2000) mě až nečekaně bavila, protože měla i přes jednoduchý a předvídatelný děj vcelku vydařené humory, a i když nebyla zrovna úžasným snímkem, nenudila mě a uměla mě rozesmát. Toto pokračování vzniklo evidentně v reakci na úspěch předchozího filmu, a jak se dalo předpokládat, všechno to dobré, co mě bavilo, bylo spláchnuto do h...toalety. Jasným ukazatelem toho, jak na tom bude druhý díl s kvalitou, byl odliv v hereckém obsazení. Pokud jde o příběh, ten se po akčním úvodu zvrhl do kupení různých klišé, a jestli se o původním snímku dalo mluvit jako o komedii pro ženy, u níž se pobaví i muži, tentokrát to už pro mě bylo bez onoho dodatku. Občas jsem se sice usmál, ale po většinu času jsem se trochu nudil, příběh měl velmi chabou až žádnou logiku a už na mě prostě nefungoval. Ne, ne, tato záležitost nesahala vtipné jedničce ani po kotníky (ať už imaginární nebo Sandry Bullock). / Poučení: Co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Jesse James, přítel a budoucí manžel Sandry Bullock (Gracie Hart), hraje soutěžícího v páce v baru. (imro)
  • Pro Treata Williamse je úloha Collinse návratem na filmové plátno. Poslední roky se věnoval televizním produkcím. U nás jsme ho mohli vidět například v rodinném seriálu Everwood (od r. 2002). (imro)

Reklama

Reklama