foto

Charles Jarman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Keeping Room
2013 Útok na Bílý dům
2011 Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
2010 Marmaduk
2004 Yamakasi 2 - Velká výzva

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
Jamie's Got a Gun (S02E07)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Rudá vdova (TV seriál)
2012 Cardinal Burns (TV seriál)
Watson & Oliver (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Tříštivý (S02E03)
2003 Family (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace