foto

Mercedes de la Zerda

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alfa
2017 Válka o planetu opic
Vánoční představení (TV film)
2012 Pregnancy Project, The (TV film)
Rádio Rebel (TV film)
2006 John Tucker musí zemřít
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Rána pěstí

TV seriály

2018 Cardinal (TV seriál)
El Brujo (S02E06)
Northwind (S02E05)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Novinářská bomba (S01E20)
Obtížné spojenectví (S01E19)
Sto dnů (S01E15)
Soukromé očko (TV seriál)
Módní zločin (S02E04)
2014 Motiv (TV seriál)
Zlá blondýna (S02E06)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Hemlock Grove (TV seriál)
2006 4400 (TV seriál)
Droga (S03E07)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Death Becomes Her (S01E17)
Hvězdná brána (TV seriál)
Oběti (S08E09)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Wheel of Fortune (S01E01)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky