foto

Mercedes de la Zerda

  • nar. Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alfa
2017 Christmas Encore (TV film)
Válka o planetu opic
2012 Pregnancy Project, The (TV film)
Rádio Rebel (TV film)
2006 John Tucker musí zemřít
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Rána pěstí

TV seriály

2017 Designated Survivor (TV seriál)
Bombshell (S01E20)
Misalliance (S01E19)
One Hundred Days (S01E15)
Soukromé očko (TV seriál)
Crimes of Fashion (S02E04)
2014 Motiv (TV seriál)
Zlá blondýna (S02E06)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Hemlock Grove (TV seriál)
2006 4400 (TV seriál)
Droga (S03E07)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Death Becomes Her (S01E17)
Hvězdná brána (TV seriál)
Oběti (S08E09)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace