foto

D. Harlan Cutshall

  • nar. 4.3.1969
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • zem. 9.1.2016 (46 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dokonalé protiklady
Země zítřka
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
2008 Far Cry
2007 American Venus
Hlas smrti 2: Světlo
2006 Náhodný svědek (TV film)
2005 Blízko nepříteli (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Pozor, hodný pes!
Ukradené Vánoce (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
2001 Bones
Láska a zrada (TV film)
2000 Best Actress (TV film)
My 5 Wives
Obviněn
Podfukáři
1998 Už je v boudě (TV film)
1997 Katastrofa letu č.19 (TV film)

TV seriály

2015 Falling Skies (TV seriál)
Stalag 14th Virginia (S05E08)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Půlnoc (S01E10)
Darebák (TV seriál)
Cathy's Song (S01E03)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Osmium (S03E16)
Byt 6B (S03E14)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Know Thy Enemy (E06)
V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Signál z vesmíru (S03E13)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Lupičská ukolébavka (S02E08)
Muži na stromech (TV seriál)
Chemická reakce (S02E02)
Neslušný návrh (S01E17)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Ztráta paměti (S04E06)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Jezero smrti (S01E03)
4400 (TV seriál)
Nechte maličkých (S02E04)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Running on Empty (S02E09)
2002 Breaking News (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Mateřský instinkt (S03E20)
Krajní meze (TV seriál)
Osudem určeni (S06E04)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Lov (S04E02)
1996 Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
Procházka (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky