foto

Elizabeth Ruscio

  • nar. 9.2.1955 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Unicorn
2016 Dreamland
2004 Únos
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 28 dní
Falling Like This
1998 "Defektiv" BOONE
Dopisy od vraha
1996 Frequent Flyer (TV film)
Intimní detaily
Perfektní vražda (TV film)
1995 Glory Daze
1994 Long Shadows (TV film)
1993 Between Love and Hate (TV film)
Born Too Soon (TV film)
Dokonalý svět
Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
1990 Hodiny zoufalství
Jezebel's Kiss
1989 Cast the First Stone (TV film)
Cizinec v domě
Vietnam War Story: The Last Days
1988 Leap of Faith (TV film)
1987 Home Fires (TV film)
Lupič
1986 Bojové nasazení

TV seriály

2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ticho (S05E07)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Ve znamení viny (S01E13)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
24 hodin (S01E01)
1990 Against the Law (TV seriál)
1989 Columbo (TV seriál)
Vražda, kouř a stíny (S08E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace