foto

Howard Siegel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Muž z oceli
2008 Hair of the Sasquatch
2006 Černé Vánoce
2004 Ill Fated
Pryor Offenses (TV film)
2003 Jinnah - On Crime: White Knight, Black Widow (TV film)
2000 Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1999 Sweetwater (TV film)
Turbulence 2: Strach z létání
1995 Zdání klame
1988 Hořící kříže
1983 Terry Fox Story, The (TV film)

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
Sweet Kicks (S01E05)
Travelers (TV seriál)
Donner (E08)
Zoo (TV seriál)
The Moon and the Stars (S02E05)
2015 Arrow (TV seriál)
Tohle je tvůj meč (S03E22)
Ties That Bind (TV seriál)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Osamělé srdce (S01E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Frontierland (S06E18)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Rok 2001 (S05E10)
Smallville (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Closure (S03E04)
1997 Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace