foto

Debra McCabe

  • nar. Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vánoční horor
2008 Guns (TV film)
Sticks and Stones (TV film)
Victor Davis: Cesta na vrchol (TV film)
2007 Lies and Crimes (TV film)
2006 Saw 3
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
2002 Escape from the Newsroom (TV film)

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
People of Earth (TV seriál)
Aftermath (S02E06)
The Truth Hurts (S02E05)
Always a Day Away (S02E04)
další epizody (6)
2014 Bitten (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Flashpoint (TV seriál)
Below the Surface (S05E06)
2011 Kingová (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši divů (S04E13)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Pockets of Vulnerability (S01E01)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
Černá mše (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
North/South (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace