foto

Russell Roberts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Útěk z knihovny pana Lemoncella (TV film)
2015 Rozdělený Adam (TV film)
2014 Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu (TV film)
2013 Barbie - Mariposa a Květinová princezna
2012 Deník malého poseroutky 3
2011 Hamlet
2010 Hulk na neznámé planetě
2009 Twilight sága: Nový měsíc
2008 Vesmírná exploze (TV film)
2007 Barbie jako Princezna z Ostrova
2006 Svět Polly
2005 Barbie a kouzlo Pegasu
Nezbedové (TV film)
Polly Pocket 2: Cool at the Pocket Plaza (TV film)
2002 Barbie Růženka
2001 Na palubě Jednorožce (TV film)
2000 Best Actress (TV film)
1993 Ernest kanonýrem
Mořský vlk (TV film)
1990 To (TV film)
V časové tísni

TV seriály

2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Probuď v sobě draka (S04E15)
Lovci duchů (TV seriál)
The Hunter Games (S10E10)
2014 Some Assembly Required (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Soul Survivor (S10E03)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Of Grave Importance (S07E19)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Gentlemani nevymřeli... ale někdo ano (S05E04)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Křišťálová lebka (S03E21)
1998 Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Daltonova matka (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace