foto

Donna Yamamoto

  • nar. 1962
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deadpool
2013 Slova nebo obrazy?
2011 50/50
2010 Pořád dokola
2009 2012
Beznadějný útěk (TV film)
2008 Nebezpečná posedlost
Nemocná láskou (TV film)
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Paralelní svět (TV film)
Zmatená duše
2006 Holiday Wishes (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
Damaged Care (TV film)
Svatý hříšník (TV film)
2001 The Heart Department (TV film)
2000 Karanténa (TV film)
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1999 Vraždy podle Jidáše
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
Katastrofa letu č.19 (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
Jack Reed 4: Jeden z našich (TV film)
1994 Jane's House (TV film)
Pro lásku k Nancy (TV film)
Sněhová věčnost (TV film)
1992 Tah jezdcem
1991 Pravdu zná jen moře (TV film)

TV seriály

2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ilsa (S03E01)
2016 The 100 (TV seriál)
Nevermore (S03E11)
Fallen (S03E10)
Terms and Conditions (S03E08)
další epizody (7)
Motiv (TV seriál)
Zmizelý policista (S04E01)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
Three Monkeys (S01E06)
The Whispers (TV seriál)
Homesick (E11)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rush (TV seriál)
Dirty Work (E09)
Motiv (TV seriál)
Přes palubu (S02E03)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Social Experiment (E10)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Kiss Me, Kate (S02E09)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc plná snů (S02E06)
2006 4400 (TV seriál)
Starzlova mutace (S03E09)
2005 Godiva's (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Noční přízraky (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Shadow Raiders (TV seriál)
Síť (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Přítmí (S02E23)
1991 The Commish (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Dokumentární

2003 Obâchan's Garden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky