foto

Donna Yamamoto

  • nar. 1962
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deadpool
2013 Words and Pictures
2011 50/50
2010 Repeaters
2009 Beznadějný útěk (TV film)
2012
2008 Nebezpečná posedlost
Nemocná láskou (TV film)
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Paralelní svět (TV film)
Zmatená duše
2006 Holiday Wishes (TV film)
2002 Bomba v srdci (TV film)
Damaged Care (TV film)
Svatý hříšník (TV film)
2001 Heart Department, The (TV film)
2000 Karanténa (TV film)
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1999 Vraždy podle Jidáše
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
Katastrofa letu č.19 (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
Jack Reed 4: Jeden z našich (TV film)
1994 Jane's House (TV film)
Pro lásku k Nancy (TV film)
Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story (TV film)
1992 Tah jezdcem
1991 Pravdu zná jen moře (TV film)

TV seriály

2016 The 100 (TV seriál)
Nevermore (S03E11)
Fallen (S03E10)
Terms and Conditions (S03E08)
další epizody (7)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
Three Monkeys (S01E06)
The Whispers (TV seriál)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rush (TV seriál)
2013 Motiv (TV seriál)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
Doktorka Emily (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc plná snů (S02E06)
2006 4400 (TV seriál)
Starzlova mutace (S03E09)
2005 Godiva's (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Noční přízraky (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Shadow Raiders (TV seriál)
Síť (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Přítmí (S02E23)
1991 The Commish (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace