Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážný a neotřelý thriller o třech dvacetiletých, kteří hledají sami sebe v labyrintu čas a kde se každé ráno probudí do stejně děsivého dne, který už tolikrát prožili. (Luteka)

Recenze (49)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Odvážný a neotřelý thriller? Ale prd, je to hodně všední film, takové Na Hromnice o den více, které není komedie, ale pokus o jakože strašně drsný thriller a v hlavní roli toho, kdo se má napravit, není žádný arogantní televizní moderátor, ale trojice mladistvých delikventů. Ale průběh to má jinak hodně podobný - zpočátku si tu časovou smyčku užívají, dělají kraviny, chovají se jako hovada, protože za to nebudou nést žádné následky, ale jednou to stejně přeženou až moc a dvěma z nich docvakne, že by měli začít dělat dobré skutky, zatímco ten třetí svoje násilné činy jen a jen graduje a to s obrovskou chutí do nich. Prostě nic kdovíjak zajímavého, ani to nemá zrovna sympatické postavy, ani pořádnou atmosféru, naopak je to celé takové dost průměrné po všech stránkách, kromě posledních 20 minut, které už fungují celkem slušně. Jen při nich značně zamrzí, že to celou dobu šlo jen cestou obyčejného béčka a režisér neměl větší ambice. A že tam byly, nepamatuji si jinou sci-fi s tématem časové smyčky, ve které by se tak krásně dalo pracovat s tématem o dlouhodobosti zachování morálky v situaci, ze které nikdy nemůže vzejít žádný trest a tím pádem je "vše povoleno", ale s tím se bohužel nepracovalo a místo toho se to skutečně vydalo jen cestou průměrného, lehce zapomenutelného thrilleru. Lepší 2* ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Téma časové smyčky mě hodně fascinuje. Proto padla volba na Repeaters, ale bohužel musím konstatovat, že jde o slabý kousek. Nelíbí se mi hlavně scénář, který kdovíjakým chytrým nápadem ani neoplývá. A už i ta jeho zápletka zabývající se třemi drogově závislými jedinci, kteří příjdou na to, že se den po dni stále opakuje dokola. Co myslíte že udělají? Zpočátku využijí situace a náležitě si vychutnávají loupeže, výtržnosti, flámování, drogy a je to pro ně strašná bžunda. Pak se jeden z nich spolu s tou samicí začnou chovat víc oduševnělě, ale co by to bylo za zápletku, kdyby ten třetí z nich nebyl magor. Dojde na zabíjení a tak dále, a tak dále! Film se snaží působit podobně oduševněle a něco sdělit, ale upřímně, jedná se spíš o ztrátu času. Amen. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát viděná tématika časové smyčky v poměrně originálním pojetí. Trojice delikventů řešící své problémy, které se postupně vymykají z rukou. Působí to sice trochu televizně, ale je to svižné, napínavé a na až pár nedotažeností ve scénáři nemám k filmu výhrady. Těch nicneříkajících posledních 10 sekund si tvůrci mohli odpustit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tři Misfits se probouzejí každý den, a my máme objevit jejich skryté záhyby duše a vnitřní démony. A že jeden z nich má tedy fakt drsný démony. Až z toho ti druzí dva zmetci začnou sekat dobrotu a usmíří se, s kým mohou. Zajímavý vizuál, nápad sice trochu obehraný, ale zpočátku částečně zajímavý, jenže se to nikam dál nerozvíjí a vlastně nikam nevyplyne. Pár zajímavých otázek (dělal bych ty největší hajzloviny, kdyby se měl opakovat příští den, jako třeba vraždil a tak?), ale celkově nevyvážený koncept bez hlubšího ponoření do postav, jen s plaváním po povrchu a zbytečně nadrženými (nemyslím sexuálně) scénami. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou slabší 3 hvězdy. :( Přitom jsem ještě chvíli před koncem uvažoval o čtyřech. Ale místama se tam objevovaly nesmyslný hlášky (taky ti říkala- jak to bylo- že je to poprvé po strašně dlouhé době, co na sebe nechala někoho sáhnout/ Mike s ní tedy spal taky? A Kyle už se tím dál nikdy nezabýval?) a situace (ještě večer byl Kyle zlobivej kluk a hned druhej den začal Mikea zklidňovat?) a ten patetickej "nenechám tě ublížit mé malé sestřičce" tomu nasadil korunu. :( Tahle časová smyčka moc nefungovala. Tři vědoucí je moc. Mělo to spád, rozhodně jsem se nenudil, ale... Teď mě napadá- jestli začal čas normálně plynout, neměli být Kyle s tou mici postřelení? ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama