foto

Ross Elliott

  • nar. 18.6.1917
    The Bronx, New York, USA
  • zem. 12.8.1999 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Scorpion
1982 Aliens From Another Planet (TV film) - a.z.
1980 Bogie (TV film)
1978 Doctors' Private Lives (TV film)
Mr. Too Little
1976 Gable and Lombard
1975 Columbo: Zapomenutá dáma (TV film)
1974 Dívčí komando
Skleněné peklo
1973 Linda (TV film)
Runaway! (TV film)
1972 Longest Night, The (TV film)
Skyjacked
Victim, The (TV film)
1971 Paper Man (TV film)
See the Man Run (TV film)
Trackers, The (TV film)
1970 Breakout (TV film)
Crowhaven Farm (TV film)
Kellyho hrdinové
1969 Backtrack! - a.z.
1968 Day of the Evil Gun
1965 Wild Seed
1964 The Lively Set
1963 FBI Code 98
Nadšením bez sebe
The Crawling Hand
The Wheeler Dealers
1961 Adventures of Superboy, The (TV film)
Tammy Tell Me True
1959 Hrstka statečných
1958 As Young as We Are
Monster on the Campus
1957 Chain of Evidence
1956 Den D
Indestructible Man
1955 African Manhunt
Carolina Cannonball
Tarantula
Toughest Man Alive, The
Women's Prison
1954 Dragnet
Ma and Pa Kettle at Home
Massacre Canyon
1953 Problem Girls
The Beast from 20,000 Fathoms
Tumbleweed
1952 Affair in Trinidad
Loan Shark
Woman in the Dark
1951 Chicago Calling
Desert of Lost Men
Hot Lead
I Can Get It for You Wholesale
Storm Warning
1950 Cody of the Pony Express
Dynamite Pass
Gun Crazy
Last of the Buccaneers
Three Secrets
Tyrant of the Sea
Žena na útěku
1949 Barbary Pirate
Chinatown at Midnight
Streets of San Francisco
The Crooked Way
The Gal Who Took the West
1948 Angel on the Amazon
1947 The Burning Cross
1943 This Is the Army

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
In Praise of Pip (S05E01)
Death Ship (S04E06)
1962 Combat! (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
Assignment: Underwater (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Flight (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Campbell Playhouse (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace