foto

Olan Soule

  • nar. 28.2.1909
    La Harpe, Illinois, USA
  • zem. 1.2.1994 (84 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Vražda
1986 Horrible Horror - a.z.
1984 Jerk, Too, The (TV film)
1982 25th Man, The (TV film)
1978 Maličký
1976 Nedokončená novela
The Shaggy D.A.
1975 Knedlíková banda
Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
1974 Skleněné peklo
Willie Dynamite
1973 Six Million Dollar Man, The (TV film)
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
The Seven Minutes
1970 Cockeyed Cowboys of Calico County
House on Greenapple Road, The (TV film)
Which Way to the Front?
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Dragnet 1966 (TV film)
Jack Benny's Birthday Special (TV film)
1968 The Destructors
The Night Before Christmas (TV film)
1966 Fame Is the Name of the Game (TV film)
The Bubble
1965 Cincinnati Kid
Girl Happy
John Goldfarb, Please Come Home!
The Art of Love
1964 Looking for Love
Shock Treatment
1963 Stalo se na světové výstavě
Sunday in New York
1962 13 West Street
Dny vína a růží
Jumbo Billyho Rose
1961 Bachelor in Paradise
1960 Bells Are Ringing
Cash McCall
Hell Bent for Leather
Toby Tyler
1959 -30-
Na sever severozápadní linkou
1958 The Lost Missile
The Notorious Mr. Monks
1957 House of Numbers
1956 Francis in the Haunted House
Ransom!
1955 Cult of the Cobra
Daddy Long Legs
Francis in the Navy
Prince of Players
Queen Bee
This Island Earth
1954 Dragnet
Francis Joins the WACS
Lidská bestie
Phffft!
The Great Diamond Robbery
1953 Call Me Madam
Never Wave at a WAC
Trouble Along the Way
1952 Atomové město
Bronco Buster
Klepáním se neobtěžuj
Omlazovací prostředek
Stars and Stripes Forever
The Story of Will Rogers
1951 Cuban Fireball
Den, kdy se zastavila Země
Hollywood Story
You Never Can Tell
1950 Branded
Destination Big House
Ma and Pa Kettle Go to Town
Peggy
1949 Beyond the Forest - vyp.
Nádherný pocit
The Lady Takes a Sailor

TV seriály

1985 The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál)
1984 SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Super Friends (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
The World's Greatest SuperFriends (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Challenge of the SuperFriends (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The All-New Super Friends Hour (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Super Friends (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Headmaster (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Batman/Superman Hour (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Jean Arthur Show, The (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Caesar and Me (S05E28)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Calvin and the Colonel (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Happy (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Man in the Bottle (S02E02)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Man Against Crime (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 I Married Joan (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Oboler Comedy Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1956 Unidentified Flying Objects: The True Story of Flying Saucers

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace