foto

Tom Ward

  • nar. 11.1.1971 (48 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Harry Price: Krotitel duchů (TV film)
2013 Smrt přichází do Pemberley (TV film)
2012 Pán času: Sněhuláci (TV film)
2010 Slečna Marplová: Plavý kůň (TV film)
2007 Instinct (TV film)
2005 Showdown at Devil's Butte
2004 Hawking (TV film)
2003 Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
2002 Rozpolcená srdce
2001 Ztracený svět (TV film)
Červené barety (TV film)
2000 Quills - Perem markýze de Sade
1999 Plunkett & Macleane
Válečníci (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
Nepřítel č. 1
1991 Lethal Justice

TV seriály

2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
další epizody (6)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Murder on the Plantation (S02E01)
2012 Pán času (TV seriál)
Sněhuláci (S07E06)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
Nekonečný svět (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící anděl (S04E02)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
1996 Island (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1990 Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 Největší podvody historie (TV seriál) - vyp.
Opuštěné stavební projekty (TV seriál) - vyp.
Tajemství podsvětí (TV seriál) - vyp.
2009 Watching the Dead

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace