foto

Tom Ward

  • nar. 11.1.1971 (49 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Harry Price: Krotitel duchů (TV film)
2013 Smrt přichází do Pemberley (TV film)
2012 Pán času: Sněhuláci (TV film)
2007 Instinct (TV film)
2005 Showdown at Devil's Butte
2004 Hawking (TV film)
2003 Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
2002 Rozpolcená srdce
2001 Ztracený svět (TV film)
Červené barety (TV film)
2000 Quills - Perem markýze de Sade
1999 Plunkett & Macleane
Válečníci (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
Nepřítel č. 1
1991 Lethal Justice

TV seriály

2017 Frankensteinova kronika (TV seriál)
Bride of Frankenstein (S02E06)
The Marriage of Heaven and Hell (S02E05)
Little Boy Lost (S02E04)
další epizody (5)
2015 Frankensteinova kronika (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
další epizody (6)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Murder on the Plantation (S02E01)
2012 Pán času (TV seriál)
Sněhuláci (S07E06)
2010 Slečna Marplová (TV seriál)
Plavý kůň (S05E01)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
Nekonečný svět (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící anděl (S04E02)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1996 Island (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1990 The Storyteller: Greek Myths (TV seriál)

Dokumentární

2019 Opuštěné stavební projekty (TV seriál) - vyp.
Escobar's Ruin (S04E06) - vyp.
Tunnel to the Underworld (S04E05) - vyp.
Bodie USA (S04E04) - vyp.
další epizody (14)
2018 Opuštěné stavební projekty (TV seriál) - vyp.
Lost Highway in the Rainforest (S02E08) - vyp.
Germany's Lost Warship (S02E07) - vyp.
America's Jungle City (S02E06) - vyp.
další epizody (8)
2017 Nazi Killer Magic (TV film) - vyp.
Opuštěné stavební projekty (TV seriál) - vyp.
Closed Roads (S01E06) - vyp.
Power and Pylons (S01E05) - vyp.
Ghost Ships (S01E04) - vyp.
další epizody (6)
2016 Největší podvody historie (TV seriál) - vyp.
Tajemství podsvětí (TV seriál) - vyp.
2009 Watching the Dead

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky