Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že cílové publikum může alespoň něco pochytit.. i kdyby se z každého dílu "přiučilo" jen jedné jediné věci, tak je to přínos!! Lepší než kdyby ženské na mateřské sledovaly všelijaké telenovely. Debaty mají zpravidla opřené o odborné hledisko, takže hodnocení 21% (únor 09) příliš nechápu!! ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že intelektuálně založené a skutečně emancipované ženy musí tenhle slepičí pořad nenávidět snad ještě víc než průměrný chlap... Děsná nuda se znělkou, z jejíž uchcané líbeznosti a strašlivé vlezlosti se zvedá žaludek. Pro pravidelné diváky (pardon, divačky) růžových Ordinací a dalších seriálových zvěrstev je to však bezpochyby nepostradatelná součást televizní nabídky... ()

Reklama

Krysap odpad!

všechny recenze uživatele

Když už jsem výjimečně přes den doma, pokaždý se mi nechtěně podaří přepnout na tento skvost.. Mám pocit, že tenhle pořad snižuje IQ v průměru o 1 bod za jeden viděný díl, takže radši hned přepínám - přece jenom jsem od přírody moc nepobrala, tak bych o to málo nerada přišla.. Moje kamarádky se bojí, že se z nich na mateřský stanou pipky, a proto jim radím - nekoukej se na Sama doma a nelez na bejbynet. Pak se to dá ustát. ()

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele

Nejvíc to vystihuje parodická znělka od České sody. Musím uznat že v době, kdy byl k dispozici jen omezený počet tv stanic, tak poledne patřilo párkrát tomuto pořadu, kde si dvě a víc ženských chtějí ukrátit svoji každodenní nudu na mateřské, či kdovíkde a vymýšlí neustále nehorázné zbytečnosti a probírají poslední drby. pořad české televize, jenž nemá na českých tv stanicích obdoby. snad až v budoucnu do jediné obsahové změny na - sám doma, kvůli genderovému rozvážení rolí na obrazovce. hudební motiv jistě budu znát do konce života: --tý-dyp,tydy'týdyp,tip'tydyp-tydyp'týdap(2x)..typ'tadap-tap ()

Dimo

všechny recenze uživatele

To tu je taky ?!? HEH, rozesmálo !!! Ehm, co bych k tomu měl napsat? Dokonce, pár dílů (epizod, částí nebo cyklů, či jak to pojmenovat) jsem viděl, ale ohodnotit nedokážu. Nicméně napíšu, že nebavilo asi protože tohleto není cíleno na mne :-) Ale můžu ohodnotit znělku, vlastně ! "Tý dam, týdadydam..." tak tohle je pěkně vlezlá hyperpozitivní melodie, která mě slušně řečeno pěkně... ...nechává chladným. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama