foto

Julian Morris

  • nar. 13.1.1983 (34 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Julian Morris sa narodil 13. januára 1983 v Londýne, Spojenom kráľovstve. Je synom Juhoafričana Glena a Andrey Morrisovcov. Má mladšiu sestru, Amy.

Morris začal s hraním v Anna Scher Theatre v Londýne, keď mal 13 rokov. Tam ho oslovil režisér a obsadil ho do britskej drámy THE KNOCK, kde si zahral chlapca ktorý bol zapletený do obchodu s drogami. V období po tomto filme dostal niekoľko hereckých príležitostí v televíznych seriáloch, filmoch a reklamách. Pracoval s režisérmi ako Stevenom Pimlottom, Timom Alberym a Elijahom Moshinskym.

Momentálne pracuje a žije v USA. Predstavil sa vo filmoch CRY_WOLF (2005) ako Owen Matthews, WHIRLYGIRL (2006) ako James Edwards a objavil sa aj v seriáli NEW GIRL (2014) ako Ryan Geauxinue.

V posledných rokoch si Julian Morris získal srdcia fanúšikov hlavne vďaka svojím doposiaľ najväčším rolám v seriáloch ONCE UPON A TIME, kde hral Princa Phillipa a PRETTY LITTLE LIARS, kde stvárnil britského doktora Wrena Kingstona.

nathalee

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
2014 Something Wicked
2013 Guilty (TV film)
2012 Beyond
Kelly + Victor
2010 Privileged
2009 Spolek nemilosrdných
2008 Osudový mejdan
Valkýra
2006 Whirlygirl
2005 Cry Wolf
2002 Spin
Young Arthur (TV film)
1999 Srdíčka
Zlobivý kluk (TV film)

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
The Glove That Rocks the Cradle (S07E16)
In the Eye Abides the Heart (S07E15)
2014 Hand of God (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Podivnost (S03E19)
Newyorská serenáda (S03E12)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdce, které věří nejvíc (S03E01)
A rovnou k Jitřence (S02E22)
Z druhé strany (S02E11)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlomená kletba (S02E01)
Prolhané krásky (TV seriál)
What Lies Beneath (S03E10)
Stolen Kisses (S03E08)
Birds of a Feather (S03E04)
další epizody (8)
2011 Nová holka (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Over My Dead Body (S02E12)
Save the Date (S02E08)
Blind Dates (S02E04)
další epizody (4)
2010 My Generation (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Can You Hear Me Now? (S01E04)
To Kill a Mocking Girl (S01E03)
The Jenna Thing (S01E02)
další epizody (4)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
2000 Fish (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace