foto

Carlos E. Campos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Roman J. Israel, Esq.
2015 Ďábelská posedlost
2013 Anatomy of Violence (TV film)

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
All The World Is Birthday Cake (S02E05)
2018 American Crime Story (TV seriál)
Pátrání (S02E02)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Denial of Service (E08)
Tohle jsme my (TV seriál)
Number One (S02E08)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Smazaná historie (S05E15)
Průměrňákovi (TV seriál)
Thanksgiving IX (S09E07)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Fire Code (S01E04)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Počátek konce (S01E01)
Prolhané krásky (TV seriál)
No Stone Unturned (S06E06)
2014 Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (TV seriál)
Mizera (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
Love Is a Battlefield (E06)
Zákon gangu (TV seriál)
Smoke 'em If You Got 'em (S07E06)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Hit the Floor (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2001 Color of War, The (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace