foto

Sarah Deakins

  • nar. Kenosha, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Easy Land
2018 The Prodigal Dad
2017 Heart of Clay
2015 Fun Size Horror: Volume One
Ukradená dcera (TV film)
2013 Against the Wild (TV film)
The Mark: Redemption
2012 The Mark
2011 The Arcadian
2010 Triple Dog
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Mstitel
2008 Poe: Last Days of the Raven
Prober se (TV film)
2007 Plácek 3
2006 Muž bez stínu 2
Smrtící zásnuby (TV film)
2005 Sám v temnotě
Zločinné úmysly (TV film)
2004 Final Cut
Předtucha (TV film)
Vražedná posedlost (TV film)
2002 Skleněná past (TV film)
2001 Air Bud - Fotbalista
Blackwoods
Dark Water
Elita
Nevyřčené tajemství
Okouzlení vrahem
2000 My 5 Wives
Nebezpečná láska (TV film)
1999 Zenon: Návštěva na Zemi (TV film)
1994 Sleeping with Strangers

TV seriály

2019 Titans (TV seriál)
Conner (S02E06)
2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
2017 Yellow (TV seriál)
2015 Darebák (TV seriál)
Dirty Laundry (S03E04)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Road Trip (S09E10)
2009 Podstata strachu (TV seriál)
The Circle (E13)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Uprchlíci (S05E12)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Valentine (S01E12)
Smallville (TV seriál)
Krajanka (S03E22)
2003 Manželská krize (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Trosečníci (S06E18)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Man of Iron, Woman Under Glass (S01E03)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Enigma (S01E04)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Oddíl lvů (S07E18)
2000 Andromeda (TV seriál)
Caitlin's Way (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Osudem určeni (S06E04)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Yellow (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Yellow (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Yellow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky