foto

Connie Ray

  • nar. 10.7.1956 (64 let)
    Chapel Hill, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 American Reject
2019 Kim Possible (TV film)
2007 Welcome to Paradise
2006 Flourish
Vlajky našich otců
2005 Děkujeme, že kouříte
Princezna ledu
2004 Bobby Jones: Odpal génia
2003 Láskou praštěná
2002 O Schmidtovi
Stroj času
2000 Ďábel přichází
1999 Myšák Stuart Little
Ruka zabiják
1998 Přístav naděje
1997 Nebezpečná rychlost 2: Zásah
1996 Bradyovi 2
Mí drazí Američané
Space Jam
1995 Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)

TV seriály

2020 Search Party (TV seriál)
Irrefutable Evidence (S03E09)
Rogue Witness (S03E07)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 443 (S02E06)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Duchové minulosti (S08E02)
2016 Chirurgové (TV seriál) - a.z.
Vrať mi mé zlomené srdce (S12E11) - a.z.
2015 Rozvedený se závazky (TV seriál)
The Road: Part 2 (S05E08)
Chirurgové (TV seriál)
Ta postel je bez tebe příliš velká (S11E10)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Bez a konce a začátku (S11E06)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S04E05)
Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
Quality of Life (S04E01)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Půlnoční procházka (S02E05)
Ve znamení raka (TV seriál)
Jaký je tvůj příběh? (S03E02)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Blaze of Glory (S02E06)
Ve znamení raka (TV seriál)
K čemu jsou nemoci dobré (S02E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Double Strands (S13E04)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
The Wedding (E09)
The Cake (E08)
Greek (TV seriál)
47 Hours and 11 Minutes (S01E17)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Promiň, Harvey (S04E04)
2006 Twenty Good Years (TV seriál)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's Big Homecoming (S02E19)
Chameleon (TV seriál) - a.z.
Pan Lee (S03E10) - a.z.
1998 Chameleon (TV seriál)
Zoufalý Jarod (S02E19)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Přátelská palba (S04E03)
1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Almost Home (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky