foto

Sarah Boyd

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
Zmrzlá zem
2011 Strašáci
2008 Nic než pravda
2007 Reportér v ringu
2005 Hard Pill
2002 Topa Topa Bluffs

TV seriály

2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
The Boy (S01E07)
Black 22 (S01E03)
2016 Colony (TV seriál)
Zero Day (S01E09)
Yoknapatawpha (S01E06)
98 Seconds (S01E03)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
The Road to Hamelin (S03E12)
Reckoning (S03E09)
Eminent Domain (S03E06)
další epizody (5)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Sbohem všemu (S02E05)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Věčně mladí (S04E08)
Každý den tě na mysli mám (S04E05)
Láska a závislost (S04E02)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
Dva na cestě (S02E20)
Uvězněni (S02E17)
další epizody (5)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Střet (S02E08)
Ztráty a nálezy (S02E05)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
D.O.A. (S01E19)
2003 Black Sash (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Sacred Lies (TV seriál)
Chapter Six: We're All Made of Stars (E06)
Chapter Five: St. Chad's Day (E05)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Stuck (S02E04)
Colony (TV seriál)
The Emerald City (S03E06)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
The Wrong Side of Where You Are Now (S04E07)
The Flash (TV seriál)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
2017 Batesův motel (TV seriál)
Zlá krev (S05E03)
Sbližování (S05E02)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Jak se láme světlo (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace