Reklama

Reklama

Epizody(10)

Po přeměně v upíra žije navždy 12letá Eleanor v úkrytu, zatímco její otec Mark se ze všech sil snaží poskytnout jí lidskou krev; avšak po deseti letech přežívání se vracejí domů do New Yorku a hledají lék. (SkyShowtime)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (16)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý oblúk s Clair a Petrom je nudný. Hľadanie lieku na upírstvo? A Peter sa na rozdiel od Eleanor neustále trápi? Prečo ho jednoducho nevystavia na plné slnko a nenechajú ho zomrieť. Celkom nechápem, prečo Eleanorin otec zrejme hľadá ďalšieho upíra. Myslí si, že skoncovanie s upírom, ktorý ju uhryzol, ju vylieči? Ona predsa nie je dravá príšera, ktorá neustále trpí bolesťami, ako Peter. Prečo sa nevydá do sveta a nesnaží sa nájsť iných upírov, ako to bolo v príbehoch Anne Riceovej? Páči sa mi priateľstvo medzi Eleanor a tým malým čarodejníkom. Je taký priateľský a šťastný a vidieť, ako ho títo spratkovia šikanujú, je hrozné. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pocta švédskemu "Låt den rätte komma in" v seriálovej podobe príliš nevyšla. Ba dokonca aj remake z Británie "Let Me In" bol pútavejšie podaný. Samozrejme, je rozdiel pracovať so stopážou 100 minút, kde sú tempo výkyvy menej badateľné, ako pri 9 hodinách, počas ktorých človek takmer pravidelne upadá do polospánku. Úvod bol ešte pútavý, nakoľko divák tak nejak netuší, čo majú tvorcovia v pláne, akým smerom sa príbeh bude uberať, pričom ako to už býva zvykom pri mnohých seriáloch, každý jeden zlom nastane v poslednej minúte každej epizódy, ktorá však bohužiaľ, dejovo nedokáže plnohodnotne udržať pozornosť diváka. Niekomu bude taktiež prekážať klasická šablóna dnešnej doby, ako mix kultúr, iní zaspia od nudy, druhí zas pochopia, že tu ani z ďaleka nejde o horor, lebo keby ním naozaj bol, bol by hororom každý druhý film, kde sa niekto poreže žiletkou. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S knižnou predlohou to má spoločné veľmi málo, napriek tomu sa príbeh podaril a aj keď si autori neodpustili sračkoidné liberálne útoky na kresťanstvo jedná sa o sympatický seriál.Čo človek nepochopí je že sračky zo Skyshowtime prvú a poslednú epizódu ponúkli bez dabingu, ale všetky ostatné nadabované boli. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo velké překvapení. Upřímně, čekala jsem fakt blbost. Protože natočit nějaký fungující upíří seriál je docela dost těžký, každý očekává něco ve stylu Stmívání, ale tohle je něco jiného. Je to seriál s upíry, který nebyl natočený pro teenagery, ale pro dospělé. Příběh funguje skvěle, je to napínavé, místy děsivé a dramatické. A ten konec? Fakt doufám, že druhá série bude! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„BOŽE, TAKŽE JE TO UPÍR!“ … „TO SLOVO NEPOUŽÍVÁME…“  Zajímavá knížka dostává tentokrát jinou podobu. A není to blbý! Střídají se dětský a dospělácký linie, krve je tak nějak přiměřeně… příběh je komplikovanější… ale baví mě to. A to, jak rozehráli tohle upírský dobrodružství, slibovalo zajímavou druhou sérii. Škoda! (Takže vlastně nemá moc smysl, se na to koukat, že?)   ///  -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Společnost Skyshowtime letos v lednu oznámila, že odstupuje od plánu na další (druhou) sérii. 2.) Seriál je volně natočen na základě knihy „Lat den rätte komma in“, kterou v roce 2004 napsal John Ajvida Lindqvist. Práva prodal za 1 SEK, ale následně, když zjistil, jak chtějí seriál pojmout, se cítil podveden. 3.) Jsou natočeny i dvě filmové adaptace: originální z roku 2008 a americká kopie z roku 2010. 4.) Thx za titule „……“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama