foto

Jeff Harlan

  • nar. 13.3.1954 (65 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mona
2016 Zabít Reagana (TV film)
2008 McBride: Rekviem (TV film)
2007 McBride: Jako buldok (TV film)
McBride: Vždy věrný (TV film)
2005 McBride: To je vražda, madam (TV film)
2004 Tlustý Albert
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
1988 Klub zabijáků (TV film)
1981 The Boogens
1978 Lassie: A New Beginning (TV film)

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Stuck (S02E04)
Roseanne (TV seriál)
Eggs Over, Not Easy (S10E04)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Ron & Jammy (S07E02)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie and Jordan Go to Prison (S02E55)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Alibi (S11E08)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Nanagasm (E05)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Ahoj, brácho (S03E06)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Poslíček smrti (S02E08)
Vincentův svět (TV seriál)
Stačí trochu dát (S06E12)
2004 Second Time Around (TV seriál)
2003 Happy Family (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Mork vs. Mindy (S02E06)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1977 Aspen (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Dokumentární

2003 KidSmartz

Host

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace