foto

Douglas Arthurs

  • nar. 11.4.1959 (58 let)
    Regina, Saskatchewan, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Muka
2007 Vzpoura v Seattlu
2006 Rodinná záležitost (TV film)
2005 Mlha
2004 Osudový dotek
Riddick: Kronika temna
2002 Starfire Mutiny
2000 Falešná hra
1998 Act of War
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Ničitel
1996 Oni (TV film)
Smrti v patách (TV film)
1995 Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Beyond Suspicion (TV film)
Crackerjack
Dvojitý cíl
Nesmrtelný (TV film)
Red scorpion 2: Zrozen k vítězství

TV seriály

2015 Arrow (TV seriál)
Vzpoura (S03E12)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Hadí zášť (S04E14)
1999 Hvězdná brána (TV seriál) - a.z.
Otázka paměti (S02E22) - a.z.
Krutá říše (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
The Pine Bluff Variant (S05E18)
Hvězdná brána (TV seriál)
Tajemství (S02E09)
Thorův vůz (S02E06)
V hadím hnízdě (S02E01)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace