foto

Derek Roberts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Passing
2020 One Night in Miami
2018 Behind the Movement (TV film)
2017 Geostorm: Globální nebezpečí
Random Tropical Paradise
2016 Aliance
Pátá vlna
Stressed to Kill
Term Life
2014 Unsullied
Untold
2013 Svatyně zla

TV seriály

2018 Mrtvý bod (TV seriál)
In Memory (S03E22)
Živí mrtví (TV seriál)
Musí pořád něco znamenat (S08E14)
2016 Greenleaf (TV seriál)
Pochod k moři (S01E10)
Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
2015 Zoo (TV seriál)
Divoká zvěř (S01E12)
Finding Carter (TV seriál)
Rabbit, Run (S02E15)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Graceland (TV seriál)
The Head of the Pig (S02E10)
Gratis (S02E09)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Hry začínají (S01E10)
The Originals (TV seriál)
Always and Forever (S01E01)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
2012 Army Wives (TV seriál)
Non-Combatants (S06E09)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Scorched Earth (S06E01)
2009 V těle boubelky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky