foto

Jana Vychodilová

  • nar. 26.9.1941 (79 let)
    Prostějov, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Co chytneš v žitě
1994 Dobrý král Václav (TV film)
1993 Schodiště (TV film)
1992 Váhy (TV film)
1991 Sokratův podzim (TV film)
1989 Čas sluhů
1987 Třináctý předseda (TV film)
1986 Návštěvní hodiny (TV film)
Papilio
1985 Skalpel, prosím
Veronika
Zelená léta
1984 Nejdelší návrat (TV film)
Oldřich a Božena
1983 Kluk za dvě pětky
1981 Sobota odpoledne, počátek léta (TV film)
1980 Vrchní, prchni!
1978 Sólo pro starou dámu
1977 Proč nevěřit na zázraky
1976 Bílá růže (TV film)
1975 Tam, kde hnízdí čápi
1974 Barunka (TV film)
1970 Kateřina a její děti
1969 Smuteční slavnost
1968 Jak chodí babičky spát (TV film)
1963 Pozor! Dítě? (studentský film)

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Zoufalé činy (S01E26)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1999 Maigret (TV seriál)
Maigret a mrtvý tulák (E30)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Kasař (E13)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Návrat domů (E06)

Divadelní záznam

2000 Trapný večer (divadelní záznam)
1974 Tobě hrana zvonit nebude (divadelní záznam)
1970 Věc Makropulos (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky