foto

Andrew Stehlin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 X-Men: Dark Phoenix
2016 Tygr a drak: Meč osudu
2014 Černý jezdec
2011 Elitní zabijáci
2008 10 000 př. n. l.
2007 30 dní dlouhá noc
2005 Hidden
2003 Final Combat
2001 Trolley Boy

TV seriály

2017 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Druid (S02E01)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Nepřátelé Říma (S03E01)
2012 Spartakus (TV seriál)
Uprchlík (S02E01)
2010 Spartakus (TV seriál)
Zabte je všechny (S01E13)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Extinction (S02E19)
Hunger (S02E12)
Torn (S02E11)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace