foto

Ray Spiker

  • nar. 6.1.1902
    Wisconsin, USA
  • zem. 23.2.1964 (62 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Pozvánka pro pistolníka
1963 Čtyři z Texasu
To je ale bláznivý svět
1962 Jako zabít ptáčka
Mandžuský kandidát
Ptáčník z Alcatrazu
Stateční jsou osamělí
1961 Ada
1960 Boy and the Pirates, The
Heller in Pink Tights
Na sever Aljašky
Walk Like a Dragon
1959 Al Capone
Darby O'Gill and the Little People
Poslední vlak z Gun Hillu
The Jayhawkers!
The Wild and the Innocent
1958 Man or Gun
Money, Women and Guns
Ovčák
Pirát
Šerifem proti své vůli
1957 Delikátní delikvent
The True Story of Jesse James
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Come Next Spring
Mohawk
Nejrychlejší střelec
The Conqueror
The Kettles in the Ozarks
The Proud Ones
Thunder Over Arizona
1955 Doktorka ze Santa Fé
King of the Carnival
Tennessee's Partner
The Girl in the Red Velvet Swing
The Man from Bitter Ridge
The Spoilers
1954 Demetrius a gladiátoři
Egypťan Sinuhet
Princ Valiant
Rails Into Laramie
The Yellow Mountain
1953 Abbott and Costello Go to Mars
Houdini
Law and Order
Shane
So Big
The Man Behind the Gun
1952 Denver a Rio Grande
Nebezpečný útěk
Osamělá hvězda
Souboj v Silver Creek
The Big Trees
The Raiders
The Winning Team
1951 Anne of the Indies
Double Crossbones
Golden Girl
I Was a Communist for the FBI
On Moonlight Bay
Passage West
Storm Warning
The Groom Wore Spurs
1950 Last of the Buccaneers
Sierra
Tam, kde ulice končí
The Flame and the Arrow
1949 Adventure in Baltimore
Challenge to Lassie
Podvod
South of St. Louis
The Beautiful Blonde from Bashful Bend
Všichni královi muži
1948 Berlin Express
Červená řeka
One Sunday Afternoon
River Lady
Silver River
Strike It Rich
Volejte Northside 777
Wake of the Red Witch
1947 Heaven Only Knows
I Wonder Who's Kissing Her Now
Neporažená
The Brasher Doubloon
The Wistful Widow of Wagon Gap
Zázrak v New Yorku
1946 Angel on My Shoulder
Gentleman Joe Palooka
Plášť a dýka
Rustler's Round-up
Traffic with the Devil
1945 San Antonio
The Spanish Main
1944 Gentle Annie
Girl Rush
Hi, Good Lookin'!
Irish Eyes Are Smiling
Lady in the Dark
Princezna a pirát
You Can't Ration Love
1943 Around the World
Riding High
Sweet Rosie O'Grady
1942 Dobrodružství v Panamě
Just Off Broadway
Karibští piráti
Tajná zbraň
Wild Bill Hickok Rides
1941 Never Give a Sucker an Even Break
Steel Against the Sky
Věčná Eva
1940 Black Diamonds
1939 Nick Carter - Master Detective
Smashing the Money Ring
Tower of London
1938 Dobrodružství Robina Hooda
The Law West of Tombstone
The Storm
1936 Sutter's Gold
1934 No More Women
Our Daily Bread
The Captain Hates the Sea

TV seriály

1964 Destry (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1943 Plan for Destruction

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace