foto

Travilla

  • nar. 22.3.1990
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 2.11.1990 (0 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1985 Můj příliš hříšný život (TV film)
1981 Evita Perónová (TV film)
Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
1980 Bílý mys
Scarlett O'Hara War, The (TV film)
Silent Lovers, The (TV film)
This Year's Blonde (TV film)
1979 She's Dressed to Kill (TV film)
1970 Stanice WUSA
1969 Big Cube, The
Daddy's Gone A-Hunting
1968 Tajný život americké manželky
1967 Údolí panenek
1963 Mary, Mary
Take Her, She's Mine
The Stripper
1960 Z terasy
1957 The Fuzzy Pink Nightgown
1956 23 Paces to Baker Street
The Bottom of the Bottle
The Lieutenant Wore Skirts
The Proud Ones
The Revolt of Mamie Stover
Zastávka v Kansasu
1955 How to Be Very, Very Popular
Když nastaly deště
Po levici Boha Otce
Pánové se žení s brunetkami
Slaměný vdovec
Správní chlapi
White Feather
1954 Black Widow
Hell and High Water
Není nad showbyznys
Princess of the Nile
Rocket Man, The
The Gambler from Natchez
The Raid
Three Young Texans
Zlato Apačů
Zlomené kopí
Řeka do nenávratna
1953 Appointment in Honduras
Down Among the Sheltering Palms
Jak si vzít milionáře
King of the Khyber Rifles
Man in the Attic
Powder River
Páni mají radši blondýnky
The Farmer Takes a Wife
The Girl Next Door
Zátah na Jižní ulici
1952 Bloodhounds of Broadway
Dreamboat
Klepáním se neobtěžuj
Lydia Bailey
Omlazovací prostředek
The Pride of St.Louis
Viva Zapata!
1951 Bird of Paradise
Den, kdy se zastavila Země
Half Angel
Meet Me After the Show
On the Riviera
Surová kůže
Take Care of My Little Girl
1950 American Guerrilla in the Philippines
I'll Get By
Mister 880
Mother Didn't Tell Me
No Way Out
Panika v ulicích
Pistolník
The Daughter of Rosie O'Grady
When Willie Comes Marching Home
1949 Dancing in the Dark
Look for the Silver Lining
The Inspector General
1948 Two Guys from Texas
1947 Cry Wolf
Escape Me Never
Love and Learn
Nora Prentiss
That Hagen Girl
1944 Ever Since Venus
1943 Redhead from Manhattan
The Woman of the Town
Two Señoritas From Chicago
1942 Two Yanks in Trinidad
1941 Fiesta

TV seriály

1985 Berrenger's (TV seriál)
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace