foto

Jane Petrie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 French Exit
2019 Král
2018 Král psanec
2017 Večírek
War Machine
2016 Genius
2015 Sufražetka
The Program: Pád legendy
2014 71
2013 Budoucnost nejistá
2012 Rozbitý svět
2009 Fish Tank
Harry Brown
Moon
2008 Je tady někdo?
2007 28 týdnů poté
2006 Shoot the Messenger
The Lives of the Saints
2005 Americká kletba

TV seriály

2021 Viktoriánky (TV seriál)
True (E06)
Hanged (E05)
Undertaking (E04)
další epizody (6)
2017 Koruna (TV seriál)
Nedopatření (S02E01)
2012 Falcón (TV seriál)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Černé zrcadlo (TV seriál)
2005 Sensitive Skin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky