foto

George Morfogen

  • nar. 30.3.1933 (85 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Je prostě báječná
2008 Marconi Bros., The
2006 Bloudící duše
1998 Charlie Hoboken
1997 Příběhy odvahy: Dvě ženy (TV film)
1996 Spiklenci
Zkouška ohněm
1993 Twenty Bucks
1992 Vražedné sliby (TV film)
1991 Kojak: Osudná chyba (TV film)
1988 Zamilovaný porotce
1986 A Deadly Business (TV film)
1984 Před svatbou ne
1983 Blood Feud (TV film)
Sadat (TV film)
Special Bulletin (TV film)
1981 A všichni se smáli
1980 Those Lips, Those Eyes
Times Square
1974 Daisy Millerová
1973 Thief Who Came to Dinner, The
1972 Co dál, doktore?

TV seriály

2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Collateral Damages (S17E15)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
2001 Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (8)
2000 Oz (TV seriál)
You Bet Your Life (S04E08)
A Town Without Pity (S04E07)
A Word to the Wise (S04E06)
další epizody (8)
Právo a pořádek (TV seriál)
Vaya Con Dios (S10E24)
1999 Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
další epizody (8)
1998 Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
Animal Farm (S02E07)
Strange Bedfellows (S02E06)
další epizody (8)
1997 Oz (TV seriál)
A Game of Checkers (S01E08)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
další epizody (8)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Serpent's Tooth (S01E19)
1988 Tattingers (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
V (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Dokumentární

2014 One Day Since Yesterday: Peter Bogdanovich & the Lost American Film
1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace