foto

David Fresco

  • nar. 5.12.1909
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 18.7.1997 (87 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Dědictví z Las Vegas
Hon na myš
Lhář, lhář
1995 Malá princezna
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
M.A.N.T.I.S. (TV film)
Nunzio's Second Cousin
1993 Tina Turner
Twenty Bucks
1992 Půlnoční podraz
1977 Oživlá
1973 Amanda Fallon (TV film)
1972 Poldové
Welcome Home, Johnny Bristol (TV film)
1968 Companions in Nightmare (TV film)
1967 Nedělejte zmatek
1961 Podsvětí USA
1960 Kdo seje vítr
Pay or Die
1958 The Black Orchid
1952 Boots Malone
The Girl in White
Viva Zapata!
1950 Right Cross
1949 Malaya
Podvod
The Lone Wolf and His Lady
1948 Síla zla
1947 Cigarette Girl
Framed
Nora Prentiss
Polibek smrti
1946 Crime of the Century
Queen of Burlesque

TV seriály

1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
1993 Phenom (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1985 Charlie & Co. (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1976 Popi (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Good Guys (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Felony Squad (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1952 Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Rebound (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace