foto

Eric Christmas

  • nar. 19.3.1916
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.7.2000 (84 let)
    Camarillo, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Hon na myš
Můj pes Buddy
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Téměř mrtví
1993 Dobrou chuť, mami
Obchod je obchod (TV film)
1991 Bugsy
Dítě ďábla, dítě boží (TV film)
Mrtvá ve vodě (TV film)
1990 Šepoty
1989 Bouřňáci (TV film)
1987 Happy Hour
Stoletý tatínek
1985 Porkyho odveta
1984 Experiment Philadelphia
Jsem žena nebo muž
1983 Porky II: Den poté
1981 Porky
1980 Middle Age Crazy
The Changeling
1978 Attack of the Killer Tomatoes!
Nepřítel lidu
1977 Code Name: Diamond Head (TV film)
1976 Poslední magnát
1975 Blue Knight, The (TV film)
1974 Columbo: V nouzi poznáš přítele (TV film)
1971 Gideon (TV film)
Harold a Maude
Johnny si vzal pušku
Kmen Andromeda
1970 Monte Walsh
1964 Mr. Scrooge (TV film)
1962 Cyrano de Bergerac (TV film)
1961 Macbeth (TV film)
1957 Crossroads
1939 Torchbearers, The (TV film)

TV seriály

1998 Style and Substance (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Velká hra začíná (S03E02)
1995 In the House (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
1993 A League of Their Own (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
Eerie, Indiana (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Julie (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
The Golden Palace (TV seriál)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Gideon Oliver (TV seriál)
Have Faith (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Blue Skies (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Probe (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tortellis, The (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
Amen (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1975 Grady (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Young Rebels (TV seriál)
1969 Adventures in Rainbow Country (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace