foto

Martin Kubala

  • nar. 20.12.1958 (58 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí (TV film)
2003 O Ječmínkovi (TV film)
2001 Zlatá princezna (TV film)
2000 Válka ve třetím poschodí (TV film)
1998 Hvězda života (TV film)
1996 Pohádka o nejšťastnějším království (TV film)

TV seriály

2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Domácí puťka (S12E78)
Před sebou neutečeš (S12E77)
Neúměrné riziko (S12E76)
další epizody (14)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Superman nikdy nespí (S12E30)
Bratr a sestra (S12E29)
Hledám muže při těle (S12E28)
další epizody (15)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Peklo nezabíjí (S11E02)
Říkám NE! (S11E01)
2005 Ulice (TV seriál)
2000 Přízraky mezi námi (TV seriál)

Dokumentární

2016 Jiří & Otto Bubeníček
Zkáza krásou
2015 Jiří Kylián
2013 Vojta Lavička: Nahoru a dolů
Život s Kašparem
5P Smetanovy Litomyšle (TV film)
2011 Nickyho rodina
2010 Zpívající poslanci (TV film)
2009 Katka
Miloš Forman: Co tě nezabije…
2008 René
2001 V pasti
1998 Viktor Kalabis (TV film)
1997 Sladké století (TV film)
Svět podle Klepla (TV film)
Václav Neumann - život dirigenta (TV film)
1996 Na koštěti do nebe (TV film)
1994 Automobilové muzeum v Mulhouse (TV film)
Václav Talich - osud dirigenta (TV film)
1991 Striptérka (TV film)
1990 Pragensia (koncert)
1989 Jemen (TV film)

TV pořady

1997 Na Kloboučku (TV pořad)
1992 Hudební vizitka (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Putování za Mojžíšem (TV film)

Dokumentární

2017 Pavel Šporcl - život mezi tóny (TV film)
To bylo Pražské jaro 2017 (TV film)
2016 Dami (TV film)
Jiří & Otto Bubeníček
2015 Jiří Kylián
2014 Na cestě z Litomyšle (TV film)
PKF – Prague Philharmonia (TV film)
Pocta Josefu Sukovi (TV film)
Proměny zámeckého nádvoří (TV film)
Vzkříšení (TV film)
2013 Daria Klimentová - Život v tanci (TV film)
Romantický vesmír Libora Peška (TV film)
5P Smetanovy Litomyšle (TV film)
2011 Film o filmu Odcházení (TV film)
Film o seriálu Život je ples (TV film)
Ohlédnutí za Odcházením (TV film)
2010 Zpívající poslanci (TV film)
2009 Film o seriálu Poste restante (TV film)
Gipsy.cz (TV film)
Město mého srdce (TV film)
Smetanova Litomyšl den po dni
2008 Edita Gruberová v Praze (TV film)
Elina Garanča, hvězda bez manýr (TV film)
Film o filmu: Hlídač č. 47 (TV film)
Film o seriálu: Zdivočelá země III. (TV film)
Ohlédnutí za seriálem Zdivočelá země I - III (TV film)
S Jiřím Bártou v Kutné Hoře (TV film)
VIZE 97 (TV film)
120 let budovy Státní opery Praha
2007 Operní svět Ladislava Štrose (TV film)
Vinohradský příběh (TV film)
2006 Daria Klimentová, po světě na špičkách
Film o seriálu Eden (TV film)
Tereza Podařilová, jeden rok s primabalerinou (TV film)
2005 Rolando Villazón (TV film)
Uhranutí pohybem (TV film)
2000 Harold Pinter (TV film)

TV pořady

2016 To bylo Pražské jaro 2016 (TV pořad)
2015 To bylo Pražské jaro 2015 (TV pořad)
2014 Ceny Alfréda Radoka 2013 (TV pořad)
2013 To bylo Pražské jaro 2013 (TV pořad)
2011 Jeden život s múzou (TV pořad)
2007 Eurosong (TV pořad)
1998 Precedens Live (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1983 ...A bílá bledla, až celkem ztmavla

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dami (TV film) - vyp.

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace