foto

F. William Parker

  • nar. 13.12.1941 (77 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Temné ulice
2004 Restive Planet
2001 Svatby podle Mary
1999 Warm Blooded Killers
Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1998 Mezi námi právníky (TV film)
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
Lost Highway
1996 Gambler
1994 Kritický stav (TV film)
Malí obři
Roswell (TV film)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)
Barbaři za branou (TV film)
1992 Ztracené dítě (TV film)
1991 Proměna
She Stood Alone (TV film)
Řekl, řekla...
1990 Psychopat ze San Francisca
1989 Jdi do toho!
1988 Západ slunce
1987 Personal Foul
1986 Železný orel
1985 Toughlove (TV film)
1984 Kazatel a žák
Pomsta šprtů
Síla lásky
1983 Cena za něžnost
Minor Miracle, A
1982 Frances
Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)
Ten, co nosí smůlu
Victims (TV film)
1981 The Children Nobody Wanted (TV film)
1980 Lovec
1978 Woman Called Moses, A (TV film)
1977 Podivná spravedlnost (TV film)
1974 Crazy Joe
1972 Witches of Salem: The Horror and the Hope, The

TV seriály

2015 Děda se závazky (TV seriál)
2013 Adopted (TV seriál)
2012 The First Family (TV seriál)
2011 Man Up (TV seriál)
2010 Dr. House (TV seriál)
Volba (S06E19)
2009 Velká láska (TV seriál)
U soudu (S03E04)
2008 Mentalista (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tabula Rasa (S03E19)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Shibboleth (S02E08)
Akta X (TV seriál)
Přízrak (S07E16)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Package (S08E05)
1995 Cleghorne! (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1993 Key West (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Těžké rozhodování (S07E10)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
The Robert Guillaume Show (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Cikánská věštkyně (S03E08)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
Goodnight, Beantown (TV seriál)
Herndon (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Mr. Smith (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 13 Queens Boulevard (TV seriál)
Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace