foto

Marsha Clark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Life's a Beach
Lure: Teen Fight Club, A
2009 Inside the Box (TV film)
Vánoční dárek (TV film)
Zataženo, občas trakaře
2007 Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2005 Soccer Moms (TV film)
2003 Wave Babes
2002 No Prom for Cindy
2001 On Edge
2000 Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
1994 Flintstoneovi: Vánoční koleda (TV film)
Velikonoční Méďa Béďa (TV film)
1993 Marilyn a Bobby (TV film)
1987 Můj ďábelský milenec

TV seriály

2013 Liv a Maddie (TV seriál)
2011 Farma Rak (TV seriál)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávám ti sbohem (S06E23)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which Cooper Finds a Port in His Storm (S01E08)
2006 The Game (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2004 Method & Red (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Třída číslo 402 (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
E-mail / Děsivá jízda / Tajemství rodinné hrobky / Wheezer / Neznámý pacient (S01E04)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Maska (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
1993 Droopy (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2004 CoMyJenVíme!?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace