foto

Marsha Clark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bachelor Trip
Lure: Teen Fight Club, A
2009 Inside the Box (TV film)
Vánoční dárek (TV film)
Zataženo, občas trakaře
2007 Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2005 Soccer Moms (TV film)
2003 Wave Babes
2002 No Prom for Cindy
2001 On Edge
2000 Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
1994 Flintstoneovi: Vánoční koleda (TV film)
Velikonoční Méďa Béďa (TV film)
1993 Marilyn a Bobby (TV film)
1987 Můj ďábelský milenec

TV seriály

2013 Liv a Maddie (TV seriál)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
The New Normal (S02E11)
2010 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Snoozin' for a Bruisin' (S04E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávám ti sbohem (S06E23)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Cooper Finds a Port in His Storm (S01E08)
2006 The Game (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2004 Method & Red (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Water Park (S01E16)
Takový je život (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Třída číslo 402 (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
E-mail / Děsivá jízda / Tajemství rodinné hrobky / Wheezer / Neznámý pacient (S01E04)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Maska (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
1993 Droopy (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
Klukoviny Toma a Jerryho (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2004 CoMyJenVíme!?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky