foto

Artur Brauner

  • nar. 1.8.1918
    Lódz, Lódzkie, Polsko
  • zem. 7.7.2019 (100 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Zázračné děti
2006 Poslední vlak
2002 Der Teufel der sich Gott nannte
2000 Апокалипсис 99
1996 Children of Captain Grant, The
Tunnelgangster von Berlin, Die (TV film)
1995 Luise knackt den Jackpot
Russian Roulette - Moscow 95
1993 Greshnitsa v maske
1992 Mirage, Le
Warszawa. Année 5703
1991 Izgoj
1990 Evropa, Evropa
Hammermörder, Der (TV film)
1989 Růžová zahrada
1988 Hanussen
1987 Kámen smrti
1985 250.000 Mücken im Pappkarton (TV film)
Bittere Ernte
Gefahr für die Liebe - Aids
1983 Láska v Německu
Plem, Plem - Die Schule brennt
Wedle wyroków twoich...
1982 Bílá růže
Dannys Traum (TV film)
Poutnice ze Sans-Souci
1981 Charlotte
Pinups und ein heißer Typ
Po půlnoci
1980 Heiße Kartoffeln
Kreuzberger Liebesnächte
Osamělý rozzlobený policista
1979 Schattengrenze (TV film)
Totenschmecker, Die
1978 Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
Enigma rosso
Leidenschaftliche Blümchen
1977 Mulligans Rückkehr (TV film)
1976 Zerschossene Träume
Život schizofrenního básníka Alexandra Märze (TV film)
1975 Sie sind frei, Doktor Korczak
Zwei Teufelskerle auf dem Weg ins Kloster
1973 Die Gräfin von Rathenow (TV film)
1972 Altersheim (TV film)
Der Todesrächer von Soho
Dr. M schlägt zu
Finito l'amor (TV film)
Gelobt sei, was hart macht
Hochzeitsnacht-Report
L'etrusco uccide ancora
Lilli - die Braut der Kompanie
Ostrov pokladů
Robinson und seine wilden Sklavinnen
Zum zweiten Frühstück: Heiße Liebe
1971 Black Beauty
Der Teufel kam aus Akasava
Kassensturz (TV film)
Let do zeleného pekla
Sie tötete in Ekstase
Vampiros lesbos
Yester - der Name stimmt doch? (TV film)
1970 La morte risale a ieri sera
Strogoff
1969 Boj o Řím II.
Contronatura
Hochzeitsreise, Die
Josefine - das liebestolle Kätzchen
Komm, süsser Tod
L'astragale
Pistolen-Jenny (TV film)
1968 Boj o Řím I.
Erotik auf der Schulbank
Heißer Sand auf Sylt
Trajánův sloup
Tuvia Vesheva Benotav
Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
Zvláštní jednotka
1967 Die Brücke von Remagen (TV film)
Die Nibelungen, Teil 2 - Kriemhilds Rache
Kleine Teehaus, Das
Les corrompus
Straßenbekanntschaften auf St. Pauli
1966 Arzt stellt fest..., Der
Boy Cried Murder, The
Die Nibelungen, Teil 1 - Siegfried
Zeugin aus der Hölle
1965 Divokým Kurdistánem
Doppelspiel (TV film)
Freispruch für Old Shatterhand (TV film)
Mädchen hinter Gittern
Peklo Manitoby
Poklad Aztéků
Pyramida boha slunce
V říši Stříbrného lva
Čingischán
1964 Blaue vom Himmel, Das
Das Phantom von Soho
Das siebente Opfer
Der Kaiser vom Alexanderplatz (TV film)
Elektra (TV film)
Fall Jakubowski - Rekonstruktion eines Justizirrtums, Der (TV film)
Fanny Hill
Frauenarzt klagt an, Ein
Freddy a zpěv prérie
Frozen Alive
Old Shatterhand
Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
1963 Der Henker von London
Frühstück im Doppelbett
Mensch und Bestie
Mondvögel, Die (TV film)
Scotland Yard jagt Dr. Mabuse
Verführung am Meer
Würger von Schloß Blackmoor, Der
1962 Axel Munthe - Der Arzt von San Michele
Cafe Oriental
Das Testament des Dr. Mabuse
Frauenarzt Dr. Sibelius
Sherlock Holmes a náhrdelník smrti
The Brain
Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse, Die
1961 Adieu, Lebewohl, Goodbye
Auf Wiedersehen
Das Riesenrad
Die Ehe des Herrn Mississippi
Die Schatten werden länger
Diesmal muß es Kaviar sein
Es muß nicht immer Kaviar sein
Geheimnis der schwarzen Koffer, Das
Im Stahlnetz des Dr. Mabuse
Immer Ärger mit dem Bett
Lebensborn
Ramona
Robert und Bertram
Und sowas nennt sich Leben
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit
Via Mala
Zu jung für die Liebe?
1960 Bis daß das Geld euch scheidet
Der brave Soldat Schwejk
Die 1000 Augen des Dr. Mabuse
Kein Engel ist so rein
Liebling der Götter
Marina
O sole mio
Sabine und die hundert Männer
Scheidungsgrund: Liebe
Wir wollen niemals auseinandergehen
1959 Abschied von den Wolken
Alt Heidelberg
Am Tag, als der Regen kam
Anděl na zemi
Aus dem Tagebuch eines Frauenarztes
Avaruusraketilla rakkauteen
Das blaue Meer und Du
Du bist wunderbar
Geheimaktion schwarze Kapelle
Hier bin ich - hier bleib' ich
Indický hrob
La Paloma
Marili
Melodie und Rhythmus
Menschen im Hotel
Peter schießt den Vogel ab
Tumulto de Paixões
Tygr z Ešnapuru
Und das am Montagmorgen
Was eine Frau im Frühling träumt
1958 ...und abends in die Scala
Der Czardas-König
Der Mann im Strom
Der Stern von Santa Clara
Děvčata v uniformě
Gestehen Sie, Dr. Corda!
Ihr 106. Geburtstag
Italienreise - Liebe inbegriffen
Kleine Leute mal ganz groß
Münchhausen in Afrika
Ohne Mutter geht es nicht
Petersburger Nächte
Polikuschka
Scala - total verrückt
Stalo se za bílého dne
Verbotene Paradies, Das
Wehe, wenn sie losgelassen
1957 ...und führe uns nicht in Versuchung
Das einfache Mädchen
Der Graf von Luxemburg
Die Unschuld vom Lande
Einmal eine grosse Dame sein
Frühreifen, Die
Kindermädchen für Papa gesucht
Liebe, Jazz und Übermut
Siebenmal in der Woche
Svědectví Lorenze Darrandta
Wie ein Sturmwind
1956 Das Bad auf der Tenne
Du bist Musik
Ein Mann muß nicht immer schön sein
Erste Frühlingstag, Der
Geheimnisse einer Ehe
Liebe
Mein Vater, der Schauspieler
Musikparade
Studentin Helene Willfüer
Vor Sonnenuntergang
1955 Der 20. Juli
Der Hauptmann und sein Held
Die Ratten
Du mein stilles Tal
Hotel Adlon
Hrdinové jsou unavení
Liebe ohne Illusion
Liebe, Tanz und 1000 Schlager
Stern von Rio
1954 Die große Starparade
Meine Schwester und ich
Roman eines Frauenarztes
Zarewitsch, Der
1953 Die Kaiserin von China
Die Privatsekretärin
Hollandmädel
Onkel aus Amerika, Der
1952 Der keusche Lebemann
Man lebt nur einmal
Stopa vede do Berlína
1951 Schwarze Augen
Sündige Grenze
Unschuld in tausend Nöten
1950 Epilog: Das Geheimnis der Orplid
Fünf unter Verdacht
Maharadscha wider Willen
1949 Man spielt nicht mit der Liebe
Mädchen hinter Gittern
1948 Morituri
1947 Herzkönig

TV seriály

1993 Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1971 Familie Werner auf Reisen (TV seriál)
1963 Fall Rohrbach, Der (TV seriál)

Dokumentární

2003 Babij Jar
1972 Jungfrauen-Report

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Dokumentární

2003 Babij Jar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace