foto

Robert Prescott

  • nar. USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Where There’s Smoke
2013 Mrazivá noc přichází
2012 Bourneův odkaz
2011 God Don't Make the Laws
Gun Hill Road
2008 Po přečtení spalte
2007 Michael Clayton
2006 Kauza CIA
2000 A Man Is Mostly Water
1999 Samé trable (TV film)
1987 Případy otce Dowlinga (TV film)
Spaceballs
1985 Skutečný genius
1984 Pánská jízda
Sexuální potěšení

TV seriály

2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
This Way Out (S03E23)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Svědkyně v ohrožení (S01E16)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 1. část (S05E06)
2003 Třetí hlídka (TV seriál)
Payback (S05E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Genius (S13E17)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Manhunt (S02E18)
Právo a pořádek (TV seriál)
White Lie (S11E18)
2000 Deadline (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Velké holky nebrečí (S02E05)
1998 Trinity (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Duet (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace