foto

Nakia Burrise

  • nar. 21.10.1974 (46 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Barbie Dreamtopia (TV film)
2013 Perfect Boyfriend, The (TV film)
2012 Barbie - Příběh mořské panny 2
2010 Barbie - Příběh mořské panny
Between Kings and Queens
2000 This Space Between Us
1998 Jack Frost
1997 One of Us Tripped
Strážci vesmíru
Zachraňte mumii (TV film)

TV seriály

2020 Nebezpečná síla (TV seriál)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Zkus to (E04)
2017 Atypický (TV seriál)
A jde se na to (S01E06)
Rebel (TV seriál)
Conceal and Carry (E05)
The Mayor (TV seriál)
The Strike (E05)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty (S03E16)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Pro and Con (S06E02)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Fleas Don't Kill Me (S02E01)
Murder in the First (TV seriál)
Tropic of Cancer (S03E02)
The Mindy Project (TV seriál)
Freedom Tower Women's Health (S04E25)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Stánek s buritos (S04E05)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Will-O-Ween (S02E03)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Tvou lásku si nesu s sebou (S03E16)
Měl jsem být kovboj (S03E12)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Rodina nade vše (S03E06)
Nová holka (TV seriál)
Nejdelší noc vůbec (S03E09)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Na staré známosti se nezapomíná (S04E13)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Audrey's Shower (S06E15)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Most (S02E23)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Noha s hypotékou (S05E08)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Finally! (S05E22)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky