foto

Don Henderson

  • nar. 10.11.1932
    Leytonstone, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.6.1997 (64 let)
    Warwick, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Pravdivá pohádka
Preaching to the Perverted
1996 Žabákova dobrodružství
1995 Zoja (TV film)
1994 White Angel
Útěk z Absolomu
1993 Dítě z Maconu
Proces
Tomorrow Calling (TV film)
1992 As You Like It
My Friend Walter (TV film)
Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1991 How's Business
Merlin of the Crystal Cave (TV film)
The War That Never Ends (TV film)
1990 Fool, The
1989 Jumping the Queue (TV film)
Tank Malling
The BFG (TV film)
1988 Asijské stigma
Dobrodružství Barona Prášila
Maigret (TV film)
1987 Billy Kid a kulečníkový upír
Out of Order
1985 Brazil
Murder Elite
1984 Pán z Ballantrae (TV film)
Squaring the Circle (TV film)
1980 Ostrov
1978 Hluboký spánek
1977 Finishing Line, The
Princ a chuďas
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
1976 Pouť zatracených
1975 Brannigan
Ghůl
1974 Abby
Callan
Footsteps
1968 A Midsummer Night's Dream

TV seriály

1995 Správná pětka (TV seriál)
1994 Kurtuluş (TV seriál)
Smrt pampeliškám (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Harry (TV seriál)
Jo Brand Through the Cakehole (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
Three Seven Eleven (TV seriál)
1992 Look at It This Way (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
The Paradise Club (TV seriál)
1988 Červený trpaslík (TV seriál)
1987 Knights of God (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
The Secret World of Polly Flint (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Dead Head (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Annika - en kärlekshistoria (TV seriál)
Bottle Boys (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Happy Apple, The (TV seriál)
Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
Spyship (TV seriál)
The Baker Street Boys (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Goodbye Darling (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Scorpion Tales (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 Neskutečné historky (TV seriál)
Žáby překračují Andy (S01E05)
1976 The XYY Man (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Get Some In! (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky