foto

Byron Morrow

  • nar. 8.9.1911
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 11.5.2006 (94 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Dark Mansions (TV film)
1982 Bare Essence (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Jak vyzrát na vysoké životní náklady
Power (TV film)
1979 Golden Gate Murders, The (TV film)
Zimní zabíjení
1978 Born Again
Duch letu 401 (TV film)
Evening in Byzantium (TV film)
The Immigrants (TV film)
1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
In the Matter of Karen Ann Quinlan (TV film)
Little Ladies of the Night (TV film)
Sidewinder 1
The Girl in the Empty Grave (TV film)
1976 Od dvanácti do tří
Poslední magnát
1975 A Woman for All Men
Babe (TV film)
Murder on Flight 502 (TV film)
Rollerball
The Turning Point of Jim Malloy (TV film)
1974 Panic on the 5:22 (TV film)
The Missiles of October (TV film)
1973 Podraz
Sicilské nešpory
The President's Plane Is Missing (TV film)
Černý strašák u dveří
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
Brother on the Run
Man on a String (TV film)
1971 Johnny si vzal pušku
Resurrection of Zachary Wheeler, The
1970 Colossus: The Forbin Project
The Challenge (TV film)
1969 The Computer Wore Tennis Shoes
1968 Dům sedmi rozkoší
Maryjane
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Banning
Průsmyk apačů
1966 Cyborg 2087
1965 Rage to Live, A
1964 Ten nejlepší
The Strangler
Where Love Has Gone
1963 Black Zoo
Captain Newman, M.D.
Police Nurse
1962 Panic in Year Zero!
1961 Atlantis, the Lost Continent
The Right Approach
1960 Pojď, budeme se milovat
This Rebel Breed
Wake Me When It's Over
1959 But Not for Me
Operation Dames
The Best of Everything
1957 Mysteriáni

TV seriály

1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Trial (S02E17)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Savior (S01E17)
The Mole (S01E16)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
The Brady Brides (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Family (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
McNaughton's Daughter (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
V nouzi poznáš přítele (S03E08)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Neboť svět je dutý a já se dotkl nebe (S03E10)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Good Morning, World (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Čas amoku (S02E05)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Master, the Spy (S02E18)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
School Days (S01E03)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Guess What Happened on the Way to the Moon? (S01E03)
I Spy (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Remember the Main (S01E34)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
Empire (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
People Are Alike All Over (S01E25)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Singing Skirt (S03E18)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Luke and the Tenderfoot (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky