foto

Jon Avnet

  • nar. 17.11.1949 (69 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Three Christs
2011 Have a Little Faith (TV film)
2010 Pleading Guilty (TV film)
2009 Bunker Hill (TV film)
2008 Oprávněné vraždy
2007 88 minut
2006 Sixty Minute Man (TV film)
2001 Vzpoura (TV film)
1997 Rudý labyrint
1996 Intimní detaily
1994 Strom snů
1991 Smažená zelená rajčata
1986 Between Two Women (TV film)

TV seriály

2019 Sneaky Pete (TV seriál)
The Double Up & Back (S03E01)
2018 Sneaky Pete (TV seriál)
The Tower (S02E05)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Fugitive Number One (S06E11)
Sounding (S06E05)
2014 Mizera (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Toll (S05E11)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Truth and Consequences (S04E03)
2012 Jan (TV seriál)
Kendra (TV seriál)
Lauren (TV seriál)
Vanessa & Jan (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Harlan Roulette (S03E03)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Save My Love (S02E07)
Blaze of Glory (S02E06)
The Life Inside (S02E02)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Blowback (S01E08)
The Lord of War and Thunder (S01E05)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Wannabe (S02E03)
Inadmissible (S02E02)
The Love of Money (S02E01)
další epizody (5)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
The Freak (S01E06)
The Squeeze (S01E03)
Possession (S01E02)
další epizody (4)
1984 Call to Glory (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Three Christs
2001 Vzpoura (TV film)

TV seriály

2012 Kendra (TV seriál)
Lauren (TV seriál)
Vanessa & Jan (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace