foto

Dan Bishop

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Druhá míza
2013 Zpropadené dědictví
2009 Single Man
2007 Král Kalifornie
2003 Kafe a cigára
2002 Country Bears
Malý John (TV film)
2001 My first Mister
Stát se hvězdou
2000 Náhradníci
Panika
1999 Doživotí
1998 Správná dvojka II
1997 Dobrodružství Malého Indiána
Za branami pekla
1996 Ochránce
Osamělá hvězda
1995 Nikdo není sám
1994 Nejlepší máma
1993 Poslední úkol (TV film)
Záblesk ve tmě
1992 Bouřlivé srdce
Rudé stopy
Skutečný život v Belle Reve
1991 Město naděje
Trestanci
Zlaté prokletí
1990 Zločinná spravedlnost (TV film)
1989 Tajuplný vlak

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part Two (S01E10)
No Man's Land - Part One (S01E09)
Love the Lie (S01E08)
další epizody (6)
2016 The Good Place (TV seriál)
Tohle jsme my (TV seriál)
2015 Minority Report (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Rock Show (S01E06)
The Banquet (S01E05)
Boys' Club (S01E04)
další epizody (6)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
Slavnost (S01E12)
Poslední vůle (S01E11)
Křest (S01E10)
další epizody (12)
2005 Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Před New Canaanem (S02E11)
Cheyenne (S02E10)
další epizody (12)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Den smrti (S01E11)
Stržen hněvem (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace