foto

Petr Jeništa

  • nar. 20.2.1977 (43 let)
    Liberec, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Figurant
Marie Terezie II (TV film)
2018 Na okraji lesa (studentský film)
2016 Hlas pro římského krále (TV film)
2013 Příběh kmotra
2012 Praho, má lásko (studentský film)
2011 Outsider (studentský film)
Putující hvězdička
2009 Někdy někoho (studentský film)
Proměny
2008 Kuličky
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2003 Nuda v Brně

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Nejhezčí dárek (S02E19)
Podivný případ se psem (S02E15)
Svatební dary (S01E80)
další epizody (8)
Specialisté (TV seriál)
Můj dům, můj hrad (S04E12)
Párty (S04E06)
Oko za oko (S03E38)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Poslední dabing (E12)
Studio B (E02)
Krejzovi (TV seriál)
Alkoholik a cesta ke hvězdám (S01E30)
Psí život (S01E28)
Ať straší duchové! (S01E27)
další epizody (7)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Kuchař, jeho žena a kosmonaut (S05E24)
2017 Bohéma (TV seriál)
Past na svědomí (E02)
Snad to nebude tak hrozné (E01)
Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Patláci (S02E10)
Palebná síla (S02E07)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Americký sen (E07)
Polda (TV seriál)
Ve stínu feng-šuej (S01E04)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
2014 Clona (TV seriál)
Stopaři (E06)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Odlišnost (S01E10)
Kladivo na důchodce (S01E09)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Mokré tričko (S01E05)
Manželka (S01E03)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Osmé nebe (S03E14)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Profesionálové (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vrahem z povolání - Utrpení soudce Karla Vaše
2009 Cirkus Havel (TV film)

Divadelní záznam

2019 Liduschka (Baarová) (divadelní záznam)
2014 Velvet Havel (divadelní záznam)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2005 Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
1995 Rok na vsi (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2010 Pevnosti (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce