foto

Aileen Lewis

  • nar. 9.4.1914
    Mullingar, County Westmeath, Irsko, Velká Británie
  • zem. 12.2.2014 (99 let)
    Felpham, West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Přísně tajné!
1982 Nemocnice Britannia
1979 Nightingale Sang in Berkeley Square, A
1978 Carry On Emmannuelle
The Thirty-Nine Steps
1977 Inspektor Sweeney
1975 Rocky Horror Picture Show
1974 Callan
The Great McGonagall
1973 Carry On Girls
Mackintoshův člověk
Žít a nechat zemřít
1972 Lady Caroline Lamb
1971 Burke and Hare
Carry On Henry
Fright
1970 All the Way Up
1969 Byl jednou jeden doktor
Run a Crooked Mile (TV film)
Tisíc dnů s Annou
1968 Carry On... Up the Khyber
Inspektor Clouseau
Nobody Runs Forever
Otley
1967 Jokers, The
Smashing Time
Tucet špinavců
1966 Arabeska
Spy with a Cold Nose, The
That Riviera Touch
1965 Hnus
Life at the Top
Lord Jim
1964 Master Spy
Walk a Tightrope
1963 Calculated Risk
Doktor v nesnázích
Echo of Diana
Girl in the Headlines
Nurse on Wheels
Sluha
Srdečné pozdravy z Ruska
The Comedy Man
The Old Dark House
Wild Affair, The
1962 Band of Thieves
Carry On Cruising
Emergency
Kill or Cure
1961 Das Geheimnis der gelben Narzissen
The Third Alibi
To je vražda, řekla
1960 Les mains d'Orlac
Make Mine Mink
1959 I'm All Right Jack
Idol on Parade
Kapitánův stůl
Náš člověk v Havaně
Please Turn Over
The Ugly Duckling
1958 Klíč
Moment of Indiscretion
1957 No Time for Tears
Not Wanted on Voyage
The End of the Line
1956 Je plaide non coupable
Now and Forever
1955 Breakaway
Cast a Dark Shadow
Doktor na moři
Pět lupičů a stará dáma
The Time of His Life
Yank in Ermine, A
1954 Impulse
Radio Cab Murder
Svengali
1953 Genevieve
Kruté moře
Murder at 3am
Wedding of Lilli Marlene, The
1952 Gambler and the Lady, The
Wings of Danger
1951 Happy Go Lovely
Let's Go Crazy
The Clouded Yellow
Two on the Tiles

TV seriály

1978 Return of the Saint (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zvířený prach (S02E08)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace