Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc a Steven putují s Laylou pouští, kde objeví hrobku Amemait, která je však velmi dobře střežena. (Disney+)

Recenze (40)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak tohle už byl vyloženě průser, který mě vážně, ale vážně nebral. Seriál se snaží být dobrodružný, další Indiana Jones či Nathan Drake. Ale otevírat bezmyslně hrobky, když k tomu nemáte nějaký dobrý příběh, mně zkrátka nebaví. Prvních třicet minut je fakt velké utrpení. Závěr dává naději na lepší zápletku pro další díly, tentokrát ale musím sáhnout po velice ostudném hodnocení. Možná ode mně žádný Marvel seriál či film tak málo ještě nedostal. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak, jsou za námi dvě třetiny příběhu a taky ten pocit takový i z toho mám, že už se blížíme do jistého finále. Tento díl byl asi zatím nejlepší ze všech, nebo aspoň nejvíce takový, jak to říct, doopravdy egyptský, bylo to pořádné prozkoumávání hrobky, takový trošku Tomb Raider/Uncharted feeling z toho byl, ale s nádechem Marvelu. Ke konci tady byla pasáž (nejspíš) v Marcově/Stevenově hlavě, která byla celkem zajímavá, ale myslím, že hlavní část z jejich mysli nás čeká v další epizodě, poté se z ní dostanou a půjde se do finále, což bude poslední díl. Musím podotknout, že Ethan Hawke jako Arthur Harrow se mi více a více zamlouvá jako fajn záporák, ideálně udělaný do seriálu. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

SPOILER Takhle má vypadat správný Tomb Raider/Uncharted ve filmové podobě. A to jsem se po minulé epizodě bál, že nakonec dostanu leda tak Lovce pokladů. Věrohodně, skvěle vypadající hrobky, prastaré hádanky vedoucí k historií (a mytologií) nabitým odhalením, nebezpečné a opravdu děsivé starověké hrozby, morální dilemata, parádní chemie a drama mezi postavami (to postupné budování se vyplatilo), charismatický padouch se zajímavou motivací a nakonec... podivuhodná bizardní cesta do hlubin žoldákovy zmučené duše jako zcela nečekaný a naprosto fantastický bonus. A mám pocit, že příští epizoda bude v nastaveném trendu kvality a originality pokračovat. Hi. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Layla a Mark majú svoju minulosť ktorá je evidentne problém. Harrrow má všetko potrebné k tomu aby oslobodil Amit. Conchu porušil nariadenia bohov a je uväznený - Moon je teda bez obleku a musí odvrátiť jednu z najväčších hrozieb pre ľudstvo. Prevedenie: Taký "Indiana Jones" z Aliexpressu a ten koniec to bol teda mega hrot. Nekonečné naťahovačky medzi jednotlivými osobnosťami v Moonovom tele mi už tiež celkom lezú na city ale musím povedať, že je z hľadiska pozerateľnosti a popcornovej zábavy ide o jeden z najlepších dielov. 75% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže zase má prim schíza verze “A” (takže děj bude dle očekávání debilní a infantilní). A když už konečně děj vypadá atraktivně, scénárista dostal nápad: fláknem tam z ničeho nic nějakou tu Egyptskou zombie… je fuk, že nikdo neví, kde se vzala. Hlavně, že je to “in”. A co tahle nějaký ten “mind-fuck”? Šup tam s ním, taky “in”… když už to nedává smysl jako celek, tak proč řešit jednotlivé části. Naprosto trefená recenze je od dr.horrible. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy Steven (Oscar Isaac) prozkoumává u hrobky kanopy, si můžeme všimnout nohy někoho ze štábu. Toto pochybení se dá ale lehce přehlédnout s ohledem na tmu v záběru a bez zvýšeného jasu je takřka nemožné si jí všimnout. (Kubaaa97)
  • V této epizodě nás mohou zaujmout Layliny (May Calamawy) náušnice. Jedna z částí je chopeš neboli staroegyptský meč s dvoubřitou srpovitou čepelí, který sloužil výhradně k sekání. Ačkoliv je tento meč velice podobný srpu, tak jeho ostří se nenachází na vnitřní straně, ale na vnější. Druhou částí je had, který symbolizuje ochrannou bohyni Vadžet. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama