foto

Chris Jackson

  • nar. 30.9.1975 (44 let)
    Cairo, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hamilton
2016 Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa
2015 Nepolapitelní
2009 Po životě

TV seriály

2020 Central Park (TV seriál)
Skater’s Circle (E02)
Bull (TV seriál)
Missing (S04E16)
Flesh and Blood (S04E15)
Quid Pro Quo (S04E14)
další epizody (6)
2019 Když nás vidí (TV seriál)
Part Four (E04)
Part Three (E03)
Part Two (E02)
další epizody (4)
Bull (TV seriál)
Imminent Danger (S04E10)
The Flying Carpet (S04E09)
Safe and Sound (S04E08)
další epizody (22)
2018 Bull (TV seriál)
A Higher Law (S03E10)
Separation (S03E09)
But for the Grace (S03E08)
další epizody (18)
2017 Bull (TV seriál)
Home for the Holidays (S02E10)
Thanksgiving (S02E09)
The Devil, The Detail (S02E08)
další epizody (24)
2016 Bull (TV seriál)
Light My Fire (S01E09)
Too Perfect (S01E08)
Never Saw the Sign (S01E07)
další epizody (9)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Česká spojka (S03E14)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Discomfort (E03)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Krvácení (S02E06)
Ve službách FBI (TV seriál)
Nevyřízené účty (S02E05)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S01E16)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
A Day in the Death... (S06E06)
A Failure to Communicate (S06E04)
další epizody (5)

Dokumentární

2020 We Are Freestyle Love Supreme

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky